Penaja

Thursday, November 17, 2011

6
Komen
Cinta Matiku

Assalamualaikum semua pembaca kacak dan cantek..

Amacam korang ada sihat tak?? lama rasanya aku tak update blog ni. tup tup tiba-tiba update pasal cinta pulak kan. tajuk pun dah macam ala-ala tajuk lagu sixth sense je kan. korang pun mula la nak mengumpat cakap "la patotlah lama tak update sibuk bercinta rupanya". sebelum korang berfikir lebih jauh aku nak bagitau yang blog yang aku cintai ni telah mencapai usia setahun.

Macam tak percaya je dah setahun kan?? rasa macam baru semalam aku buat entri yang NI kan?? ok entri tu sangat sengal gaya penulisan dia ye (sebab ada tulisan kaler PINK) maklumlah baru first time menaip untuk blog. aku rasa kejap sangat masa berlalu dah setahun hubungan cinta aku dengan Blog SI Kacak ni. aku rasa antara hubungan percintaan aku ni la awek yang paling lama bertahan dengan aku. haha( bajet banyak pengalaman bercinta je)


amacam romantik tak aku?? bahaha

Sepanjang aku tak update blog ni sebenarnya bukan sebab aku takde idea tapi cuma agak kesibukan sedikit la untuk update. ni pun aku curi masa sikit untuk update demi Blog Si Kacak yang tercinta ni. kalau esok aku rajin aku nak update pasal Teater Badai Semalam yang aku tengok pada hari ahad lepas.

ok la aku nak out dulu tak pandai nak taip panjang-panjang ni. taip panjang-panjang korang bukan nak komen pun buat penat je aku menaip kan. biar pendek asal korang mudah baca sudah la. eh aku nak mintak maaf kalau aku ada membuat kesalahan sepanjang berblogging ni ye maklumlah manusia kan tak mudah untuk lari dari membuat kesalahan. aku juga nak mintak maaf kalau tak sempat nak balas kunjungan korang. kalau aku ada masa nanti hari-hari aku pergi berkunjung blog korang ye. hehe

*walaupun dah setahun total post baru 79 nampak sangat pemalas updatenye. hehe

6 puji si kacak:

fiq. said... [Reply to comment]

-buat t-shirt la " i love blog si kacak", pastu ko pakai, senang aku nak cam kat kampus, haha...

-tahniah!

Nyamuk Terbang said... [Reply to comment]

perghh dh setahun
utg la

Aesya Zealous said... [Reply to comment]

thniah!! hepi blogging!

Anonymous said... [Reply to comment]

finally! *you know who i am kan?* hehe

Anonymous said... [Reply to comment]

tahniah si kacak...awk berjaya mengahdapi susah dan senang bersama pasangan awk..saya terharu... kamu mmg sweet....

Asraff Jamaludin said... [Reply to comment]

Tahniah... Saya baru 3 bulan berblogging.

Penaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apesal.com

 

Blog Si Kacak Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger