Penaja

Friday, August 26, 2011

20
Komen
Tiada Lagi Blog Si Kacak

Assalamualaikum semua pembaca yang kacak dan cantek....

Melihat kepada tajuk ni mesti korang tertanya-tanya kan kenapa tiada lagi Blog Si Kacak. ok Blog Si Kacak dah tukar template dah sebab aku tersalah setting masa mencuba setting blog lalu aku pun amik keputusan untuk menukarkan pakaian blog aku yang serba hitam dulu. sekarang berubah jadi suci pulak dengan template kaler putih. harap-harap korang boleh terima perubahan ni ye. <-- ayat nak bagus je. haha



gambar atas ni gambar header yang tak berapa nak header sangat dengan gambar blog aku yang sebelum ni bagi pengetahuan mereka yang tak pernah jenguk aku walaupun sekali la. <-- ayat sentap.

Ok sekarang ni templat dah yang baru punya dan ditambah bersama header baru yang dibuat khas oleh Syazwan Sarawak sangat menarik header ni. simple tapi masih kacak. ha korang kalau nak tempah header dengan dia boleh je. tapi sila bayar melalui aku ye. hehe

ok ni header baru aku sila puji. hehe

Ok ni je aku nak bagitau kat korang semua. maaf sebab terpaksa tutup blog selama beberapa jam. aku tau korang dah gersang penat tunggu aku bukak balik blog ni kan. haha

*dah ada header boleh berlagak sikit dah. HAHA

20 puji si kacak:

Rafidah Farhana said... [Reply to comment]

Huyooo huyooo hhuyooo, dah cantik blog dia.. Makin hensem gituuu :D

Kesah Hujung Jari said... [Reply to comment]

header sangat cantik..hek3

yunZ said... [Reply to comment]

weh cane nak wat kotak dashboard ngn follow kat atas tu eh? ajaq aku

ame elms ! said... [Reply to comment]

auwww dah santek blog dia . :D suka sangat suka sangat *okgediklebih* HAHA .

Wanz Mejuez said... [Reply to comment]

wahhh comel header nyaaa...

Dhiya Fariza said... [Reply to comment]

cantik! terkejut masuk putih semacam kat sini :D

Muslimah Optimis said... [Reply to comment]

hihihi... tiru kak long ye templet putih..ngui..ngui..ngui

Alia Natasha said... [Reply to comment]

terkejut eseii ingat papa dah delete blog :) heeeeeeeeee ~

header memang sempoi lawa kacak terbaik lah ~

hazirah kasimon said... [Reply to comment]

ohoho..pian pian :)

mye said... [Reply to comment]

salam perkenalan :-)
wah rajinnya tukar header..
hehe

tomatokering :) said... [Reply to comment]

ehemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kacak ! okebai !

AesyaZealous said... [Reply to comment]

ok kacak sikit

y u y u Z u l a i k h a said... [Reply to comment]

saja datang sini, cuma nak bagitau, saya pun suka awak.. huhuhu #okaybai

kunci locker said... [Reply to comment]

waaaa !! ok sentap...yuyu suka kt sufian..tidak...hahaha...aku sentap2...hahah

Hans said... [Reply to comment]

wah
cantik lah header baru
:-)
makin kacak la kawan aku nih
:-)

Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

huiyoo..
dah berubah...
sorry lama tak dtg menjengah..
:)

SyazwanSarawak said... [Reply to comment]

yuyu siap komen camtu pastu follow. ada pape ke nih? >.<

Saiazuan said... [Reply to comment]

jgn tglkn blog..hehe.. tuka mood tempelate ek

syrupmasin said... [Reply to comment]

haha..patot aku try ta bole..igt dah tutup :D

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!miszz world said... [Reply to comment]

kelakar la ko nie kacak...jgn la min tutp2 blog ko nie...update sllu xpe ... weng!!! weng!!! (new mmber) auchhhh

Penaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apesal.com

 

Blog Si Kacak Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger