Penaja

Saturday, August 27, 2011

41
Komen
Akhirnya Yuyu Zulaikha Mendedahkan Siapa Yang Beliau Suka

Assalamualaikum semua pembaca kacak dan cantek..

Apa khabar semua?? ada sihat ka takdak sihat?? ape jadah aku update hari-hari blog aku ni kan. tak pernah-pernah aku buat camni sebelum ni. tenang semua jangan gelojoh gelabah aku tak buang tebiat lagi la. aku cuma ter-RAJIN je la. sejak akhir-akhir ni ada je benda yang semacam best jadi tu yang aku update. cuba kalau takde benda best mau bulan depan aku update kan 

Taknak taip banyak-banyak sebab aku nak teruskan dengan tajuk entri aku iaitu "Akhirnya Yuyu Zulaikha Mendedahkan Siapa Yang Beliau Suka". eh tapi sebelum tu aku nak tanya korang kenal Yuyu Zulaikha tak?? ape tak kenal?? dia ni pemilik blog Kupu Kupu Kecik yang comel-comel tu la. ha kan dah kenal kan?? bagus bagus dah kenal takyah la aku nak explain panjang lebar lagi.

sebelum tu aku tunjuk kat korang gambar Yuyu Zulaikha kalau ada yang tak berapa nak cam sangat tu kan.

Ha atas ni la gambar Yuyu Zulaikha gambar ni aku amik kat fanpage Yuyu Zulaikha tapi tak sempat mintak kebenaran lagi. maaf ye Yuyu tak sempat nak mintak kebenaran sebab eksaited sangat. hehe

Sekarang aku nak tunjuk kat korang gambar laki yang Yuyu suka tu sila jangan nervous ye sila lihat bawah.


|||||||||||||||
|||||||||||||||
|||||||||||||||
|||||||||||||||
|||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||
||||||||||||||
||||||||
|||
|

ok ni lah laki yang Yuyu Zulaikha suka tu. kacak kan?? HAHA

Ok la aku tau korang tak percaya kan. ok ok aku buktikan ye. aku siap bagi gambar bukti lagi kat korang.

ok nampak tak apa yang Yuyu Zulaikha luahkan tu. abaikan komen yang bawah tu sebab dia memang dah lama jeles sebab Yuyu tolak cinta dia. HAHA

Disebabkan rasa kesukaan kat aku yang amat sangat Yuyu turut amik keputusan untuk follow blog orang yang dia suka ni. HEHE



Tapi apapun aku nak ucapkan terima kasih banyak kat Kunci Locker disebabkan entri dia yang INI dengan yang INI telah menyatukan aku dengan Yuyu. aku silent reader Yuyu je tapi disebabkan aku komen kat entri Kunci Locker telah membuatkan Yuyu perasan akan aku lalu beliau pun turut meluahkan perasaannya. hehe

Ok tu je entri aku untuk hari ni harap korang semua dapat doakan kami agar berkekalan ye. eh jangan nanti ada yang buat page KAMI BENCI MUHAMAD SUFIAN BERCINTA DENGAN YUYU ZULAIKHA pulak ye. tak baik punyeee!! 

*Entri ni sekadar gurauan tapi kalau betul apa salahnya sebab aku kan single lagi. HAHA
** Hati-hati beraya ye Yuyu kirim salam kat mak abah di kampung. HEHE
*** Kalau Yuyu like page aku dengan approve friend request FB lagi bertuah la aku. HAHA
****Akhir sekali aku nak mintak maaf kat Yuyu kalau kalau entri ni membuatkan beliau tak selesa. #sekian

41 puji si kacak:

Farrah yong said... [Reply to comment]

amboi , suka benau dengan yuyu ye ;)

hahah . semoga bahagia ! ecehhh ;p

Hans said... [Reply to comment]

okay la tu...tahun depan jangan lupa bagi kad jemputan noh
hahahaha

Wanz Mejuez said... [Reply to comment]

Jatuh hati pandang pertama nampak.. ehehe >_<

**::CIKNUURUL::** said... [Reply to comment]

kire tengah kembang la ni ek,.yuyu folo si kacak ni,.err,.hehe,.

syarifahsidrus said... [Reply to comment]

amboi..hhee

+double Z+ said... [Reply to comment]

untunglah..

SyazwanSarawak said... [Reply to comment]

untunglah cinta sesama #retis

Saiazuan said... [Reply to comment]

adoi jeles jap..haha

cik rama-rama said... [Reply to comment]

semoga berbahagia..erkkk = ="

alinac lover said... [Reply to comment]

nak pengsan bole? hahahha

Kesah Hujung Jari said... [Reply to comment]

oh tidakkkkkkkkkkk..xcye2..haha..

Engku Sofea said... [Reply to comment]

hahahaha comelnye :P

Nyamuk Terbang said... [Reply to comment]

kalau ad fan page tue
aku org pertma yg akn like
huahuahua

i'm ezza haniza said... [Reply to comment]

nak create fanpage tu lah.harrrrharrrr

Syarifah Ashikin said... [Reply to comment]

Untungnya dia.. Tahniah la ya.. bau nasi minyak dah ni.. hahahahhahahhahahahhahahah

ana AuNi said... [Reply to comment]

hahaha..terbaek lah!

kunci locker bleh jadi match maker lagi tu.. :P

untunglah dengan retis~

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said... [Reply to comment]

suspen sungguh! ehee!

zulhaidi said... [Reply to comment]

cinta bro??

pewwiitttt... haha

Urzain Hussain said... [Reply to comment]

keh keh keh..
sentap2..:)

idzanfashila said... [Reply to comment]

untung la dia. :)

~Kirin Selama Perak~ said... [Reply to comment]

ok !
kita clash,yuyu !
*pulang ke #selamaperak*

AesyaZealous said... [Reply to comment]

APA SEMUA NIIII !!!

Lyssa Faizureen said... [Reply to comment]

hehehe . suka abess pulakk dia :)

syAzAnA said... [Reply to comment]

hahaha. banggaaa gilaaaaa. hikhikhik

fiq. said... [Reply to comment]

kejutan raye ke hape ! =P


suh yuyu buat press conference

cik pha said... [Reply to comment]

seryes si si yuyu ni memang kiutt aa

Nur Syazana Mohammed Sani said... [Reply to comment]

wah ! untung la :D

http://syazanasani.com

syazrinakuya said... [Reply to comment]

Aiy0k,aesha zeal0us mrh.kah3

Akito Boron said... [Reply to comment]

yuyu oh yuyu. haha

Cik Gee said... [Reply to comment]

hak3.. perasan2.. ^^

alif haris said... [Reply to comment]

ape pn yg terjadi..aku tetap suka heliza ...eh mcm takde kene mnegena dgn post ni je ahhaha

syrupmasin said... [Reply to comment]

untunglah..untunglah :D

cik bulan said... [Reply to comment]

argh..perasaan kau je tu..buwahahahaha..yuyu sebenrnye terfollow jek tu..*tetiba

ah..aku seth tan ajak kapel xde plak aku wat entry..muehehehe..

k bai

Wan Gerrard said... [Reply to comment]

alamak gossip ngan awek cun :P

kunci locker said... [Reply to comment]

bengong2...sengal2...hahahha...bila plak aku jelez??bila plak yuyu tolak cinta aku??wakakakak...ayt tak leh blah...sentap2...wakakakak... :P

yuyu...i jelez...wakakakaka... :)

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

hahaha..gelak tergolek2 la,,,anyway da confirm jgn lupe kad! lalala :P

macam ku kata said... [Reply to comment]

moga bahagia;-)

y u y u Z u l a i k h a said... [Reply to comment]

hahahaha.. ape laaa si kacak.. sorry.. baru online. baru balik kampung! haishh.. tersimpul malu di buat nya -.-'

norbaizura said... [Reply to comment]

memang eboh la kat kampong pian...hahaha..ko tgok nnty...

Taqie akei uyu said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... [Reply to comment]

If you want to obtain a good deal from this post then you
have to apply these strategies to your won weblog.



Here is my web blog ... adobe flash player 10 free download
my site > Paddyfieldwarbler.Offersbookmarks.Com

Penaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apesal.com

 

Blog Si Kacak Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger