Penaja

Saturday, July 16, 2011

42
Komen
Yess!! Kini Follower Aku Mencapai 3000..

Assalamualaikum semua pembaca kacak dan  cantik...

Eh sapa dia budak ni sampai ada 3000 follower ni. Tu la yang korang akan persoalkan lepas tengok tajuk entri aku ni kan. Tajuk entri ni saje je bikin gempak la. Takde makna nak sampai 3000 followers aku ni. Blog picisan yang macam apa entah ni mana layak ada followers banyak camtu la. Sebenarnya ada 300 je followers aku untuk setakat ni. 

Alhamdulillah la aku bersyukur sebab ada jugak yang nak follow aku, nak baca entri aku, menjerit kat shoutbox aku dan yang paling aku hargai ialah komen disetiap entri aku. Benda paling aku gembira rasa bila bukak blog nampak entri aku ada orang komen la. Lepas tengok ada orang komen barulah aku tengok follower aku bertambah ke tak.

Aku rasa bila dah sampai 300 followers aku ni rasa macam nak bahasakan diri aku sebagai kacak pulak. Ala macam nama blog aku ni la. Meh aku try ye bahasakan diri aku kacak ye.

Ha kat sini kacak nak tunjukkan gambar jumlah follower kacak yang kacak sempat printscreen tadi ye. 


Ok korang boleh nampak kan. Kalau tak nampak klik kat gambar tu untuk lihat lebih jelas. Kalau tak jelas jugak dapatkan kanta yang berhampiran dengan korang ye. 3 orang yang bersama anak panah tu merupakan orang yang follow kacak hari ni untuk cukupkan jadi 300 tu ye. 

Follower kacak ke 298 ==> mizzkechique

Follower kacak ke 299 ==> cloud 9

Follower kacak ke 300 ==> syifa'

Korang boleh klik nama-nama tu kalau nak ke blog diorang ye. Kacak nak ucap terima kasih jugak kat followers kacak semua ye. Tanpa anda tak mungkin lengkap menjadi 300 ni. Kacak terharu sangat ni. Habis basah bantal sebab buat lap hingus ni. haha

Cukuplah setakat ni je entri kacak pada petang ni. Kalau dah baca ringan-ringankan tangan untuk komen ye. :)

*err korang rasa ok tak bahasakan diri ni jadi kacak ke lagi elok jadi aku je??
** ada rasa macam gedik tak cakap kacak ni??

42 puji si kacak:

saiazuan said... [Reply to comment]

pergh ramai siot~

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@saiazuan
mana ada ramai bro 300 je. nak banding kau lagi banyak kot. hehe

AesyaZealous said... [Reply to comment]

gedik sgt weh!!! lalalala~

Kucing Serius. said... [Reply to comment]

Harem. Aku mati mati ingat 3000. Ahahaha.

Aku pun baru masuk 300 hari Khamis baru ni. Anyway,tahniah untuk kau :D

ilizafira said... [Reply to comment]

sengal k0 pian..title entry tak b0ley blah..hahaha

Rafidah Farhana said... [Reply to comment]

Ala.. promote la yang 294 sekali. Hahaha :P
Tahniah tau, rajin-rajin la berblogging lepas ni :)

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@AesyaZealous
errr. ape yg gedik weh?? bahasakan diri kacak tu ke gedik??

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Kucing Serius.
haha. tak mungkin la aku boleh 3000 kot. saje je main2 bagi tajuk gempak. hehe

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@ilizafira
ili kau teruja tak tengok title tu?? haha

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Rafidah Farhana
ala terlupa la nak promote yg ke 294 tu. sori ye. hehe

AesyaZealous said... [Reply to comment]

maksud ko ape? background ke?? aku dh penah buat dahh

http://akuzealous.blogspot.com/2011/06/tutorial-letak-background-comel.html

alif ismail said... [Reply to comment]

insyaallah selagi ade semangat untuk berjuang... thanks ye...

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@AesyaZealous
la yeke. ok2 aku nak usha kejap.

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@alif ismail
bagus2. lelaki kena usaha lebih. sebab banyak tanggungjawab kita nanti kan. :)

cikSukaSuki@AL said... [Reply to comment]

tahniah awak. heee

tomato said... [Reply to comment]

ehh noting impossible lah ^^

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@cikSukaSuki@AL
errr. mekasih ye awak. :)

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@tomato
yeah right nothing impossible. tapi utk blog sy macam impossible je kan. huhu

Sis Nana said... [Reply to comment]

wah tahniah lerrr~~ok la gak gne kacak..perasan sekali sekale x salah kan..ngah3~~

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Sis Nana
ok ek guna kacak?? tak nampak geli ke?? hehe

syarifahsidrus said... [Reply to comment]

ramai tu~~haha..tahniah2
keep blogging!

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@syarifahsidrus
hehe tq2. takde la ramai sangat. tapi alhamdulillah la ada jugak follower kan. :)

Hans said... [Reply to comment]

banyak la tu 300
tak update hari2 pun dah 300
hebatlah kawan aku nih
moga lebih semangat berblog lepas nih
:)

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Hans
mekasih ye hans.
masih belum rajin lagi la nak update hari2.
kalau update hari2 mesti boleh jadi macam kau pulak kan dapat ribu2. hehe
tapi aku bersyukurlah dgn apa yg ada ni. :)

Nur Syazana Mohammed Sani said... [Reply to comment]

ingat kan betol da 3000 ,. nie yang nak jeles ,. haha ,. rupe nye ,. buat suspen jar :P

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/semenjak-due-menjak.html

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Nur Syazana Mohammed Sani
eh takde la. jauh lagi kot nak sampai 3000 tu. kena usaha banyak la. hehe

Asyraf Arif said... [Reply to comment]

wahh, ramainya follower dia ouh ! huhu congrats :)

Hans said... [Reply to comment]

hahahahha
aku update hari2 tak dapat ribu2 pun
:-)

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Asyraf Arif
eh takde la ramai mana pun la. mekasih ye. :)

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Hans
eh HPB bukan follower dia ribu2 ke?? rendah diri pulak kan?? hehe

syifa' said... [Reply to comment]

saye pelengkap ke 300.. we,,we,,we,,, :) :) :D

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@syifa'
tahniah ye syifa'. :)

Hans said... [Reply to comment]

mana ada ribu2
biasa2 jer pun

teh o ais milo said... [Reply to comment]

pergh!!~~tahniah dude~~ramai giler ren..org tua2 ckp..dimana ade kmahuan..disitu ade kwn,,he4!!

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Hans
bagus la ko ni hans rendah diri je kan. sebab tu ramai yg suka follow. :)

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@teh o ais milo
haha. kau cakap macam org tua dah aku dengar. keh keh

ain fathihah said... [Reply to comment]

wah ramainya follower. mesti blog ni best kan. salam singgah.

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@ain fathihah
err. tak ramai pun la. 300 je. ramai lagi blogger lain yg ada follower ribu2. anyway tq ye singgah. :)

AkuMuzikFilem said... [Reply to comment]

ok la tu bro. better dari aku, better than zero.

lucky number 345.

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@AkuMuzikFilem
baru cuba nak tingkatkan bro. maksudnya ada org yg sudi baca blog aku ni la kan. hehe

A retarded kitty said... [Reply to comment]

fuyoo! terer r mu nih

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@A retarded kitty
tak terer mane pun. org yg follow ni yg terer sebenarnye. tanpa diorang takde la follower aku ni. :)

Penaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apesal.com

 

Blog Si Kacak Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger