Penaja

Wednesday, January 05, 2011

19
Komen
kini berwajah baru!!!

assalamualaikum dan salam kacak untuk pembaca semua...

rasa macam dah lama tak update blog ni kan..mana-mana pembaca setia aku tu mesti dah bosan dan malas je rasa nak bukak blog aku ni..yela kalau bukak pun baca entri lama je..sori la ye sebab dah masuk sem baru ni macam sibuk sikit la pulak..

aku takde apa sangat nak update cuma nak kongsi gambar aku dengan rambut yang lebih pendek..selaku pelajar yang amat berdedikasi aku seharusnya kelihatan kemas dengan berambut pendek dan kemas..mana-mana pelajar yang dah mulakan kelas tu pun harap membuat perkara yang sama ye..barulah nampak hebat dan bergaya..hehe

 ni wajah sebelum yang rambut panjang..

ni wajah selepas dengan rambut pendek dan kemas..

sekian sahaja entri kali ni..diharapkan kepada semua student laki kat luar sana supaya berambut pendek dan kemas..gaya camni barulah nampak kacak dan digilai para gadis kat luar sana..haha

*esok ada training tak tau dapat update ke tak..
**dah mula ada assignment kena rajin ni tak nak buat last minit dah..huhu

19 puji si kacak:

Aduka said... [Reply to comment]

walawwehhhhhhhhhhhh..
jambunyeeee.. hahahahaha..

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Aduka
wahaha..bro puji aku pulak..malu la..keh3

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... [Reply to comment]

hehehe ! bgs2.. nape tak botak je terus.. bukan lagi kemas ke ? he !

hana said... [Reply to comment]

huhu...
kalo rambut pnjg ag macho la..
huahha..
tp x pe la..
plajar dedikasi pnye pasl kn..
=D

Shafika Syuhada Rosli said... [Reply to comment]

kemas, hensem, bergaya . (;

aNnE said... [Reply to comment]

haha pendek lagi kemas..panjang serabut jer..teheheee

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza
haha..botak memang la kemas tapi tak kacak pulak nanti..hehe

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@hana
hehe..macho ke rambut panjang??kawan2 cakap cam serabut sebab tu potong..hihi

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Shafika Syuhada Rosli
hehe..yeke camtu..mekasih ye..malu kena puji..haha

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@aNnE
cik anne..ye pendek memang kemas..awk suka tak??hehe(alamak ada hutang 1 tag dengan awak)huhu

:::fazlina razali::: said... [Reply to comment]

haaaa....ni kn smart ble dh rmbut pendek...mmg x dnafikn r..kalo r sume jmk dan re kab wt cmni..mmg mantap hensem...hahaha

Aduka said... [Reply to comment]

bro.. mcm ariel peterporn.. two thumbs up! hahaha.. gurau je..
=P

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@:::fazlina razali:::
haha..yeke..kalau camtu suruh la diorang potong camni..biar ramai sikit yang hensem nanti..hehe

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Aduka
haha..ariel peterporn hensem la tu bro..boleh la aku usha luna maya nanti..keh3

Aduka said... [Reply to comment]

buleh gak tuh.. haha.. tp barai la bro.. hahaha..

cik.shabah said... [Reply to comment]

perghhh!tegugat iman tengok muka dengan rambut baru tu ;p

We welcome You said... [Reply to comment]

To all respected bloggers, please participate in our contest. Please check out our http://advertisement4bloggers.blogspot.com/ if you are interested for earning money online. This probably interests you

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Aduka
haha. barai ke?? tukar org lain la kalau camtu. keh3

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@cik.shabah
cik shabah jgn camtu. takot tergoda lak dgn sy ni. haha

Penaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apesal.com

 

Blog Si Kacak Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger