Penaja

Friday, December 03, 2010

90
Komen
top 10 gaya posing bergambar masa kini....

assalamualaikum semua....

ha bersempena dengan aku last paper untuk final exam esok aku nak buat entri ala-ala tips la untuk pembaca semua ye lebih-lebih lagi golongan wanita..laki-laki tak suka sangat baca tips yang pasal ni sebab laki-laki bila bergambar suka buat pose sempoi-sempoi je tapi tetap macho..perempuan pulak kena pose dahsyat sikit baru la nampak macam menarik kan..

kat sini aku tunjukkan kat korang posing yang terhangat la masa kini kan..harap boleh jadi panduan untuk korang kelihatan hot..sila jangan gelak model ni ye..sebab aku takde model perempuan yang sanggup nak jadi bahan untuk entri aku ni..terpaksa la aku sendiri yang jadi model..haha

1. Posing sambil buat peace...

2. Posing dengan gaya pandang ke atas..

3. Posing dengan gaya ala-ala berfikir...

4. Posing buat simbol OK dekat mata...

5. Posing dengan cara buat flying kiss..

6. Posing buat gaya suruh diam..

7. Posing mintak call..

8. Posing mintak penyepak buat-buat terkejut..

9. Posing gaya opsss!!

10. Posing tabik ala-ala abang tentera..haha

ok ni la 10 gaya posing terhangat masa kini..tak tau la apa korang rasa tengok model ni..kalau rasa-rasa nak muntah ke sepak ke sila bagitau ye sebab kita nak cari model lain..haha..kepada sapa-sapa yang nak jadi model saya sila bagi nama ye..hehe

*tiba-tiba rasa malu pulak nak publish entri ni...
**follower dan peminat punya pasal aku gagahkan jua tekan publish post..hehe

90 puji si kacak:

meaw said... [Reply to comment]

nakal ! haha

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@meaw
haha..cepat je kan meaw..hehe

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... [Reply to comment]

hahahak ! sy nak mati gelak kat snie !
yg num 10 tu ade ke ?
nie ke muke bakal cikgu ?
hee~

_aLiaHwaFa_ said... [Reply to comment]

kelakar giler! hahaha =))

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza
haha..ni sume hasil pemerhatian kat fb..tapi baru nak naik kot rasa..hehe

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@_aLiaHwaFa_
kelakar sila gelak ye..haha

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... [Reply to comment]

boleh x buang yg sebelom nak view blog nie..
menyusahkan la rasenye..
tu just pndpt sy..
hee ^__^

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza
ha ok2..akan dibuang nanti ye..rasa macam tu jugak..tapi dah lupa cara dia macam mana..kena cari balik la..huhu

Silent Thinker said... [Reply to comment]

hoho!!~
msti ko xde kje ni kan..
ko bosan2..
tu ko snap picture macam2 gaye j

Sca Ndx said... [Reply to comment]

seyes gua rasa nak muntah. ~X(

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Silent Thinker
memang takde keje..nak study dah malas..ni yang buat keje ntah pape ni..haha

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Sca Ndx
bro muntah tempat lain abis gua punye blog nanti..hehe

Silent Thinker said... [Reply to comment]

kamu di tag!!

ijat_asni said... [Reply to comment]

hahahahahaha.
klakar tol la pose-pose nie.

misz myza said... [Reply to comment]

ahahahhahahaha...boleh la jadi model ni... so next time kalo nk tngkp gmbr, boleh la rujuk sni...=))

miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

Agagaga :)

kiut miut.

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Silent Thinker
ok2 nanti cek ye..hehe

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@ijat_asni
haha..pose yang sengal..malu pulak rasa..haha

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@misz myza
haha ok je..kalau nak cari pose rujuk sini ye..baru nampak hot..haha

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@miss lolly a.k.a luvfareda
kiut ke??tq ye..haha

Balqees Amanda said... [Reply to comment]

hehe..comel..

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Balqees Amanda
hehe..takde la..awk lagi comel kot..hehe

heytheresyaira said... [Reply to comment]

rasa nak lempang kau sekarang jugak. boleh? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. =))

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@heytheresyaira
ok sila la lempang sekarang..tengah tunggu ni..haha

ohujan said... [Reply to comment]

buat muncung xder bro.. perasan kurus lah bila buat muuncung

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@ohujan
haha yg tu nanti la..gaya ala-ala nak cium pun tak buat lagi tu..hehe

Fitrihadi said... [Reply to comment]

larik!!!!!!!!!

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Fitrihadi
larik pegi mana bro??haha

Fitrihadi said... [Reply to comment]

ntah.. hahaha letak ar gambar makwe.. baru syok..

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Fitrihadi
takde orang sudi la bro..bagi la sini awek suruh jadi model aku..haha

Fitrihadi said... [Reply to comment]

woahh aku pun solo,nak bagi awek plak kat ko..abis aku?? aku pun nak ber-awek gak haha

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Fitrihadi
haha..kalau macam tu jadi model untuk diri sendiri je la bro..tunggu ada awek nanti baru aku tukar model ye..haha

Shafiqa's said... [Reply to comment]

Kelakar kot! :)

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Shafiqa's
haha..kelakar sila gelak ye..hehe

akubiomed said... [Reply to comment]

Alamak sexynya akak. Bila nampak halkum jantan yang tak boleh nak tahan :-)

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@akubiomed
haha..tapi nampak kiut lagi kan..keh3

Selikat Coklat Berbicara said... [Reply to comment]

HAHAHAH !! *gelak gulingguling
hehe , comel naa ?? jambu air pon ade ni .. haha :DD

nice XD

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Selikat Coklat Berbicara
mana ada jambu..biasa aje.. *blushing*

aNnE said... [Reply to comment]

eh tertarik nak komen entri ni...kelakar lah..hahahaha

tapi betol la tu kot...hahahaha

:::fazlina razali::: said... [Reply to comment]

boboy sgt nakal yer..huhu

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@aNnE
hoho kelakar ek??mesti dah puas gelak ni kan??hehe

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@:::fazlina razali:::
haha mekna..terjumpa jugak kau dgn blog aku ni kan..hehe

DEKO AL-YAHYA said... [Reply to comment]

semua sebnarnye ala ala korea kan ? HAHA

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@DEKO AL-YAHYA
haha. a'ah korea punya versi melayu kulit sawo matang. keh3

ir yien 9897 said... [Reply to comment]

eh2 terpegun..rasa2 nak ngorat kacak lah..
ok sy golongan yg perigi cari timba..hahaha

sookkaa kacak dengan gaya nie

8. Posing mintak penyepak buat-buat terkejut..

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@ir yien 9897
eh nak ngorat ke??? malu la kena ngorat ni. huhu

Imam Ibnu Azis Al-Jawahir said... [Reply to comment]

macam hawaw!!!

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Imam Ibnu Azis Al-Jawahir
tergoda tak wei?? haha

Anne Nurain said... [Reply to comment]

hahaha.. sengal..
nampak pelik je kalau lelaki yg buat pose ni..
x seswai.. huhuhu..

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Anne Nurain
haha. tak sesuai ke?? ni entri dulu2 kot. malu sangat bila tengok sekarang ni. hehe

fiq. said... [Reply to comment]

haha, creative2,,huhu, duckmouth tak de plak..

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@fiq.
haha. duckmouth tak reti nak buat la pulak sebab tu takde ni. hehe

kitty said... [Reply to comment]

terguling aku dgn bini tgk gambar ni.

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@kitty
haha. dasyat sangat sampai terguling dgn bini sekali.

ryna said... [Reply to comment]

ahha..lawak la ..model 2 comey2 ,AHHAHA..

Nur Hazlin said... [Reply to comment]

Nur Hazlin likes this very much.
kah kah kah XD

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@ryna
errr comey ke?? mekasih ye. hehe

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Nur Hazlin
haha. mekasih ye like. :)

♥ Xett Hereen ♥ said... [Reply to comment]

atoiyai, klakau!

tapi menarek!!
:P

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@♥ Xett Hereen ♥
eh menarik ke?? bangga sekejap. hehe

brat2104 said... [Reply to comment]

hak3.. kenapa aku rasa ko comel ha? hahaha

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@brat2104
haha. ni kutuk ke perli wei??

SuzaDin said... [Reply to comment]

lawak giler ... hahhaa ... ak xdpt thn gelak lh wei ... p pape pown mmg kreatif n mmg btol pown hahaha

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@SuzaDin
aku tengok entri geli tau. tapi sebab dah ramai komen aku tak buang entri ni. haha

Anonymous said... [Reply to comment]

entry yg bgus. tp aku trasa nk muntah tgk muka ko. haha... cari la model lain yg kiut miut...

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Anonymous
haha. kalau ada model yg kiut miut aku dah letak dah. masalahnye takde yg nak jadi kan. terpaksa la aku yg jadi model tu. haha

fi said... [Reply to comment]

heheee , comel betol entry niehhh ,
:D

Chempaka Sari said... [Reply to comment]

WAH!!! bestnya,,,, nak share kat blog saya boleh?wuwuwu

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@fi
errr. comel ke?? mekasih ye. :)

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Chempaka Sari
nak share?? silakan la ye. :)

Noah said... [Reply to comment]

tak hensemnyer. kes over confident ke ni muka kampung giler. tapi tak kisah la dengan menggunakakn alasan"kurang2 aku berani dan ada keyakinan diri". jadilelaki sikit bro.

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Noah
aku lelaki la bro. nak ajak main ape cakap je. aku takde hal la. tapi dalam berblogging kita open minded sikit la kan. ni pun masa aku mula2 buat blog dulu. kena la ada entri yg mampu menarik org ramai nak baca kan. tapi takpe la mekasih ye utk komen ko. setiap komen org aku hargai dan aku cuba utk perbaiki. :)

AkuMuzikFilem said... [Reply to comment]

well, aku respek sikap kau. sangat gentleman dalam membalas. actually, kau ada manis=) sori, abaikan komen kasar aku.

dua benda aku respek

1.kau tak delete komen aku, serius respek
2. kau membalas dengan santun, double respek

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@AkuMuzikFilem
takde hal la bro. aku terima kritikan secara profesional je. buat ape nak delete komen kau kan. setiap komen dari pembaca aku simpan dan aku jadikan teladan utk tingkatkan diri aku ni. mekasih ye sudi komen aku. aku pun respek kau jugak sebab tenang jugak. :)

Ana admi said... [Reply to comment]

haha..kalaka r yg nk minyak penyepak tu..

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Ana admi
errr. kelakar ke?? geram je tengok ade la. haha

gadis bertudung hitam said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
gadis bertudung hitam said... [Reply to comment]

mule2 tgk mcm klakar gak..tp dlm klkr tu..comey gak..hee

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@gadis bertudung hitam
errr. comel ke?? malu la. haha

Lilynn Sazlin said... [Reply to comment]

weh kacak. aku terasa kot. sbb sume post tu aku buat kot...grrrr ..huhu

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Lilynn Sazlin
agagaga. jgn marah wei. aku gurau2 je ni. hehe

SyazwanSarawak said... [Reply to comment]

LOLOLOL

baru baca sebab cik tomato baru promote entri ni >XD

Nana Eddy said... [Reply to comment]

hak hak... like lah post ni!! hahaha.

sue perbs.. said... [Reply to comment]

lawak2.. dtg dri blog chempaka sari... folo kamu

Ct Mawa said... [Reply to comment]

haha..terbaek!

Kobot Hot said... [Reply to comment]

Haha.. yg no. 2 tu yg aku suka..

Alisya said... [Reply to comment]

kelakar la yg posing mintak penyepak tu...

Cahaya Qaseh said... [Reply to comment]

hehe... comel larr tu???

Anonymous said... [Reply to comment]

Muke minta penampor jer... bangang!!!

samdaddycool said... [Reply to comment]

:D .. tak bole blah..

Penaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apesal.com

 

Blog Si Kacak Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger