Penaja

Friday, December 31, 2010

13
Komen
ada apa dengan 2010???

assalamualaikum semua....

aku menaip ni sebagai entri terakhir aku untuk tahun 2010 ni..banyak yang aku dapat sepanjang tahun 2010 tak kira sama ada pahit atau manisnya kenangan tu..tapi bagi aku setiap kenangan tu adalah berharga dan dapat aku jadikan sebagai panduan untuk menempuh hari-hari yang mendatang..pengalaman aku jugak mengajar aku untuk menjadi lebih matang dalam hidup(masih berjiwa muda dan kekanak-kanakan)hehe..

pengalaman apa yang aku dapat sepanjang 2010 ni..antara pengalaman yang aku dapat sepanjang 2010 ni ialah:

1) Pertama kali menjadi fasilitator
aku dengan budak-budak junior kumpulan aku masa orientasi diorang dulu...

2) Pertama kali belajar gimnastik...
gambar aku dengan team gimnastik aku masa pertandingan gimnastik tertutup universiti aku..

3) Pertama kali pegang biola...
haha..ada gaya tak??

4) Pertama kali dapat hadiah untuk tournament universiti...
jangan mintak duit ni kat aku sebab dah habis dah..haha

5) Pertama kali buat blog...
ni blog aku yang dilahirkan pada 17/11/2010..masih muda lagi..

terlalu banyak kenangan sepanjang 2010 ni..tapi tak mampu aku nak masukkan kesemuanya dalam blog..hanya 5 je yang mampu aku masukkan..aku nak berterima kasih kepada keluarga aku yang banyak memberi sokongan kepada aku dalam menempuh kehidupan ni..aku jugak nak berterima kasih kepada semua kawan yang banyak membantu aku selama ni..aku nak berterima kasih kepada friend dekat facebook yang sudi add dan approve aku punya friend request(kalau ada yang remove aku pun terima kasih jugak..huhu)..aku jugak nak terima kasih kepada followers aku pada tahun 2010 ni sebab korang aku teruskan semangat untuk berblogging..terima kasih kepada sesiapa jua yang telah membantu aku..jasa korang takkan aku lupakan..

sekian sahaja entri bosan yang terakhir untuk tahun 2010 dari aku..aku harap blog ni akan lebih maju untuk tahun 2011 nanti..harap blog ni akan lebih bermanfaat kepada umum pada tahun 2011 ni..teruskan menyokong aku..sokongan kalian membuat aku terus kuat dan berjaya..sekian terima kasih...

*esok plan nak potong rambut..rambut 2011 la pulak..hehe
**sibuk kemas barang sekarang ni..bersepah!!!

13 puji si kacak:

puteri ain said... [Reply to comment]

semoga tahun 2011 akan menjadi tahun yang lebih bermakna dan manis bagi hidup anda..:)

heytheresyaira said... [Reply to comment]

weyh..pandai main biola ke? jelessss! POTONG RAMBUT, jangan lupa :p

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@puteri ain
baik!!!semoga tahun 2011 menjadi tahun yg bermakna untuk anda jua.. :)

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@heytheresyaira
tak pandai pun la..poser je..haha
ok aku potong rambut nanti..

aNnE said... [Reply to comment]

banyak benda menarik 2010 ek?huhu

dah 2011 sekarang..haha

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@aNnE
sangat banyak yg menarik..tak mampu nak bagitau semua..hehe

TheShida said... [Reply to comment]

happy new year! hv a great yr ahead!

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@TheShida
thank you..hepi new year to you too.. :)

Sca Ndx said... [Reply to comment]

junior macam comel je.

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Sca Ndx
haha..memang comel pun..berminat ke??

Mr. Swift said... [Reply to comment]

Hello! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Btw lawa blog, happy blogging! and happy new year! :)

Psst : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Mr. Swift
tq bro..hepy new year jugak ye.. :)

Anonymous said... [Reply to comment]

I love muhamadsufian89.blogspot.com! Here I always find a lot of helpful information for myself. Thanks you for your work.
Webmaster of http://loveepicentre.com and http://movieszone.eu
Best regards

Penaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apesal.com

 

Blog Si Kacak Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger