Penaja

Thursday, December 30, 2010

6
Komen
tahniah Malaysia!!!

assalamualaikum semua pembaca yang aku sayangi...

malas nak taip dan ulas game semalam..korang pun dah bosan nak baca ulasan yang sama pasal game semalam kan sebab dah banyak blog yang ulas pasal perlawanan semalam..lagipun aku dah lambat nak buat post pasal game semalam..almaklumla baru dapat nak online kan..entri aku ni hanya ucapan tahniah beserta gambar...

 tahniah buat pasukan Malaysia yang bergambar bersam piala AFF Suzuki..

 tahniah kepada Rajagopal yang telah membawa kejayaan kepada Malaysia...

 tahniah kepada Safee Sali yang berjaya menjadi penjaring terbanyak untuk kejohanan kali ni...

tahniah kepada Khairul Fahmi @ Apek yang berjaya menjaga gawang Malaysia dengan baik sekali..

sekian sahaja entri pendek tanpa pembacaan yang banyak untuk korang..teruskan menyokong pasukan Malaysia tanpa mengira jika jatuh atau bangunnya pasukan kita ni..jangan pandai mengkritik jika anda tidak menyumbang apa-apa..wassalam...

*sekarang ni kaki aku luka2 sebab main futsal..
**harap-harap dapat jumpa khairul fahmi che mat satu hari nanti...hehe





6 puji si kacak:

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... [Reply to comment]

tahniah malaysia ! ramai post pasal bnde ala nie !

cik.shabah said... [Reply to comment]

festaim tgok bola semalam.agak best jugak ;p

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza
dah tau mmg ramai post pasal ni..sebab tu sekadar ucapkan tahniah je..hehe

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@cik.shabah
festaim ke cik shabah??tahniah untuk cik shabah jugak la camtu..hehe

maCy said... [Reply to comment]

tahniah ashari! tahniah! keke

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@maCy
haha..cik macy minat ashaari ke??

Penaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apesal.com

 

Blog Si Kacak Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger