Penaja

Saturday, December 04, 2010

5
Komen
selamat tinggal semua.....

Assalamualaikum semua....

mesti korang tertanya-tanya kan(kot2 la kalau ada) apa kejadahnya tajuk aku ni camni..aku ni sakit ke atau ada apa2 masalah ke..tapi apa yang korang fikir semua tu salah ye..takde sorang pun yang teka betul..

ok entri aku kali ni nak bagitau yang aku dah habis exam tadi ye..yeay!!!bala aku sem ni dah lepas..fokus untuk sem depan pulak sekarang ni..cerita aku abis exam ni memang buat aku bahagia sampai aku rasa malam ni tido pun boleh senyum la..haha

tapi disebalik kebahagiaan ni ada benda yang aku kena korbankan..benda ni boleh diibaratkan ala2 kebahagiaan dalam perpisahan macam si budak Shahir AF dok nyanyi selalu tu(apa yang aku mengarut ni)...ok cut the crap(wow first time aku speaking dalam blog ni)huhu..sebenarnya esok aku akan pulang ke kampung halaman iaitu Gemas yang tercinta..dengan secara rasminya tiadanya perkhidmatan internet di rumah encik Zainal Abidin tu ye..

nampaknya aku terpaksa tinggalkan awek aku yang aku baru kapel dalam 2 minggu ni disebabkan kekangan yang aku hadapi ni..maafkan aku wahai awekku(merujuk kepada blog ni)..aissshhh baru je sedap2 layan dunia blog ni sejak 2 minggu ni sekarang aku terpaksa berpisah dengan beliau..kesian peminat2 aku nanti tunggu entri terbaru dari aku(errkkk ada ke???)..ish3 perasan aje aku ni kan..huhu

ok bagi sesiapa yang masuk blog aku yang menegur di ruangan shoutmix atau mem-follow aku ni aku akan cuba balas bila aku dah online balik nanti la ye...kepada yang tag aku pun sama jugak..nanti baru aku buat tag tu..aku malas nak pegi cc sebenarnya sebab aku kalau online takleh kejap2 mesti nak lama je..kan membazir je duit nanti..aku kena jimat simpan duit untuk kawen nanti..huk3

aku tengah sedih ni takleh taip banyak2 sangat..padahal dah banyak dah ni..hek3..korang tak percaya ek aku sedih..tak percaya tengok la gambar kat bawah ni...sob3..  :"(

ha tengok ni aku sedih bukan belakon ni tau..huhu

ha ok esok aku nak balik ke rumah sewa aku kat kampung..e'eh kenapa rumah sewa pulak sebab rumah aku tengah renovate tu yang kena sewa rumah dulu sementara nak tunggu rumah siap...nak makan masak lomak cili api dokek rumah nanti..haha

*rambut dah macam panjang ni mak mesti bising nanti..huhu
**boleh main futsal kat kampung nanti masa ni la nak perform(cakap macam terer)haha..




5 puji si kacak:

meaw said... [Reply to comment]

muka ta bule bla,HAHA

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@meaw
haha..org sedih ni dia gelak pulak..huhu

heytheresyaira said... [Reply to comment]

tak payah potong rambut.

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@heytheresyaira
haha..ingat nak simpan jugak..takot mak bising je nanti..huhu

teh o ais milo said... [Reply to comment]

hahha cam syiaallll~~!!wakaka..bile mase plk ko pose ni aku pon xtaw..wakaka

Penaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apesal.com

 

Blog Si Kacak Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger