Penaja

Wednesday, December 01, 2010

11
Komen
kolejku bukan kolejmu~~

Assalamualaikum semua....

entri pertama aku untuk bulan disember ni..dah tentu la kan sebab baru je hari ni masuk bulan disember(mengarut betul la aku ni)..hehe 

korang semua dah tau yang aku ni pelajar Universiti Pendidikan Sultan Idris(UPSI) kalau korang ada baca entri lama aku yang ni...ok untuk entri kali ni aku nak cerita pasal kolej aku pulak(kalau kat U kolej ni kira asrama la)..

ok kolej aku ni nama dia Kolej Aminuddin Baki..nama manja kolej kitorang ni KAB la untuk singkatan dia..hehe..kolej ni dia macam apartment jugak la bagi aku..ada orang lain cakap macam kondo kot..haha..

ok kolej aku ni dia bahagikan setiap rumah ada 6 orang..kira ada 3 bilik dan 1 bilik ada 2 orang..ada 1 bilik air(dalam bilik air ada 1 jamban dengan 2 tempat shower)..ada 1 hall(ada ke rumah orang ada banyak hall??)hek3..dalam setiap bilik pulak ada 2 katil, 2 meja study dengan 2 loker baju..kat hall pulak ada meja besar ala2 meja makan untuk 6 orang la..

korang agak2 boleh imagine tak macam mana rupa bentuk rumah kat kolej kitorang ni???aku ingat nak upload gambar rumah bagi korang tengok tapi........(almaklumla dah akhir-akhir sem dalam minggu exam ni rumah kurang kemas sikit)hahaha..

tapi tak nak kecewakan korang aku uploadkan gambar sekitar kolej aku je la ye..gambar ni aku curik amik dari facebook kolej aku..kalau korang nak search tengok dekat sini..ok layan dulu gambar-gambar ni ye..

                         ha ni pemandangan sekitar kolej waktu malam ye..cantik tak??hehe
               ha ni surau kat kolej aku..selalu jugak aku pegi surau ni(hari jumaat la)haha
                                                 ni antara gambar blok kolej aku
                                                    ni gambar blok kat kolej aku lagi..

ok setakat ni je entri aku buat petang ni..kolej korang macam mana pulak..kongsi la aku nak tengok jugak..nanti aku buat post pasal ahli budak rumah aku pulak ye..hehe

*kolej aku ada 4 blok perempuan dan 1 blok laki(awek memang ramai la)haha
**lepak kafe malam ni cuci mata..keh3

11 puji si kacak:

misz myza said... [Reply to comment]

ooo..aminuddin baki... kite kolej ungku omar.. tp bkn upsi, kat ukm... hahahahahha..

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@misz myza
owh..dekat upsi pun ada kolej ungku omar tau..hehe

teh o ais milo said... [Reply to comment]

sy kolej aminuddin baki jugk..he3~~!!

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@teh o ais milo
dah tentu la kau budak rumah aku..haha

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... [Reply to comment]

bapak sy suruh jadi cg kat upsi..
tpi sy x nak !
tapi bile bace etry awk !
mcm best je kan upsi nie !
ergh !

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza
haha..jom la masuk upsi..entri ni kira macam promote upsi jugak la..hehe

silent thinker said... [Reply to comment]

wehh!!
cmne ek ko buat message b4 masuk blog ko nie?

Selikat Coklat Berbicara said... [Reply to comment]

haritu p perak baru lalu UPSI ni .. abah dah jelingjeling daa ... haha

cikgucikgucikgu !!

menariktertarik !! :D

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Selikat Coklat Berbicara
jd junior sy la nanti..hehe

Selikat Coklat Berbicara said... [Reply to comment]

superJUNIOR boleh ?? HAHA

macam tak minat -.-

tapi , kita hanya mampu merancang ALLAh yang menentukan :)

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Selikat Coklat Berbicara
ha ok2..takpe tak paksa pun..pilih ikut minat sebab masa depan kita, kita sendiri yg patut tentukan..

Penaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apesal.com

 

Blog Si Kacak Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger