Penaja

Monday, December 27, 2010

12
Komen
birthday tu sangat best!!!

assalamualaikum dan salam sayang semua....

korang ni mesti suka kan bila sampai je tarikh hari lahir korang..masing-masing mula la dah berangan nak dapat hadiah apa masa birthday..kalau ada yang tersayang pulak dah mula berfikir apa la surprise yang si dia nak buat ni..kalau dengan family kat mana la diorang nak sambut untuk birthday aku ni..tapi aku tak camtu..aku tak suka sangat sambut birthday ni..rasa malu la pulak kan bila orang nyanyi lagu birthday tu depan aku..

aku kalau orang nyanyi lagu birthday rasa segan yang amatlah..dengan tu aku dah ambil langkah supaya orang tak tau birthday aku dengan hide aku punya birthday kat facebook..tapi ada jugak cam kawan-kawan dan peminat setia yang mengetahui tentang aku tetap tau pasal ni..

lalu satu rancangan jahat telah dibuat oleh mereka..untuk pengetahuan korang hari ni birthday aku ye..semalam lepas tengok bola aku cepat-cepat la balik bilik dengan harapan dapat elakkan diri dari kena serang masa birthday aku pukul 12 tengah malam tu..tapi ternyata aku memang selamat la kan...

tapi langit tak selalunya cerah la..aku ingatkan dah selamat dah..tapi tadi pas makan tengah hari aku kena jugak..mula-mula budak ni suruh aku basuh kuali..maka aku dengan muka penuh suci murni angkat la kuali dengan niat baik nak basuh..baru je nak ngangkung cangkung tiba-tiba je aku kena simbah dengan adunan apa ntah tadi..memang best la kan..rambut aku yang lembut bak sutera terus berbau apa ntah..rejoice pun x dapat nak hilangkan bau tu..

haih panjang pulak aku taip ni..bosan pulak taip panjang-panjang..korang yang baca mesti lagi bosan la kan..aku tau tu..korang jangan nak tipu la..

layan dulu gambar aku tadi..aku dah bersih-bersihkan sikit ni supaya nampak kacak sikit..haha
muka yang sangat menyedihkan..haha

lepas diorang buat benda ni diorang nyanyi pulak lagu hepi besday..adey jadi malu aku dengar orang nyanyi untuk aku..apa-apa pun terima kasih banyak-banyak kat korang  terutamanya kaka(si penyimbah), geng-geng gelak(dayah, ain, zuria, wanie, harun, fendi, syida, AK, kak ti dan sapa-sapa yang ada tadi)...

sekian je entri aku untuk kali ni..pesanan untuk korang..jangan ingat korang selamat selagi hari tu masih birthday korang..

*sedang merancang misi balas dendam...
**rambut jadi makin kasar dan berbau..
***abis baju2 aku kena basuh..huhu

12 puji si kacak:

heytheresyaira said... [Reply to comment]

dah cuci muka. tak besttt. dah la hide bday. :P

shaza_wann said... [Reply to comment]

sy xgelak tau..sy senyum jew

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@heytheresyaira
haha..nak kacak punya pasal kena cuci muka sikit..hehe

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@shaza_wann
ok2 masuk geng senyum la camtu..haha

Selikat Coklat Berbicara said... [Reply to comment]

HAHAHAHAHAHA !!! Oppsss ! heee :) alahaaai , kesainnyer kene simbah . kalau dengan sabun lifebouy or dettol tu takpe jugak ni dengan...... ohh !! kesian ..

neway ! HB!! :)

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Selikat Coklat Berbicara
ha tu la pasal..bahan utama dalam tu minyak..abis susah nak hilang bila basuh baju tu..huhu

aNnE said... [Reply to comment]

haha...mesti best kena nih..hahaha

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@aNnE
sangat best la awak..abis baju kena basuh sbb kotor..awak tolong basuhkan tau..hehe

Bella said... [Reply to comment]

awak2...

bace ni..khas tuk awak..haha :P


http://fairybella1991.blogspot.com/2010/12/waahhhhepy2.html

Selikat Coklat Berbicara said... [Reply to comment]

hehe ! huwaa ! susah koet nak hilang . nampakny kene guna vanish ni . haha . takpa laa , sekali sekala kan :)

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Bella
owh yeke..kejap2 nak tengok..hehe

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Selikat Coklat Berbicara
sekali-sekala tapi sgt perit..haha

Penaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apesal.com

 

Blog Si Kacak Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger