Penaja

Monday, December 13, 2010

18
Komen
aku tengah bangga ni....

assalamualaikum semua...

aisshh apa la aku nak bangga-bangga pulak ni kan..bangga diri ke apa..ni bukan bangga diri ke apa la..aku sebenarnya bangga sebab selama ni aku cuma baca je blog milik seorang blogger yang bernama Halim bin Ibrahim atau lebih dikenali sebagai Hanz...apa korang tak tau pasal blogger ni..eh mustahil la tak tau..korang mesti penah dengar blog zerohanz.com kan..hanz ni la pemilik dia..

ok berbalik kepada bangga tadi..aku sebenarnya bangga sebab hanz tegur aku dekat chat facebook tadi..wah tak sangka blogger hebat macam hanz tegur aku kat chat facebook..kalau korang nak tau hanz ni sama sekolah tadika dengan blogger justkhai.com tu tau..ha amacam korang ada jeles tak dengan aku..haha

macam-macam aku chat dengan hanz tadi..dia ada bagi nasihat kat aku jugak..makin semangat aku nak berblogging sekarang ni..hehe..e'eh apa korang tak percaya aku ada chat dengan hanz..kalau tak percaya korang tengok la gambar ni ye..

ha amacam sekarang korang percaya tak lepas tengok gambar ni..kalau tengok kat bawah tu korang boleh nampak nama zerohanz..hans hanis tu pulak pemilik blog hanspunyablog.blogspot.com..ha tengok aku dapat chat dengan blogger yang hebat-hebat je kan..mesti la aku bangga kan..kalau korang tengok bahagian atas korang boleh nampak 14jalur.com kan..ha tu pun blog milik zerohanz jugak..jangan lupa lawat tau..hehe

ok setakat ni je entri perkongsian aku buat masa ni..teruskan menyokong blogger kat Malaysia ye..pastikan yang ori..hehe

*tak tido lagi dari malam tadi sebab semalaman aku melepak keluar pegi futsal lepas tu mandi air panas..

18 puji si kacak:

mira the monster said... [Reply to comment]

waa..suka la tuu..
tapi kte xtau lak spe die tuu..
ok2 jap g nak pergi terjah blog die

fQ said... [Reply to comment]

haha. bongek !
tapi kan..dulu ade gak joe, ala yg blog die joegrimjow tu..komen kat 1 of my post..
tkujat beta..rase kecik je diri ini.

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@mira the monster
wah miera berani tak kenal..ok silakan melawat blog dia k..hehe

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@fQ
ha tu la..tengah tunggu jugak org hebat2 komen kat blog ni tapi tak tau la bila..huhu

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... [Reply to comment]

waaaaa !
hebat2..
tpi masalah nye sy x kenal pon blog beliau..
hehehe !

cik-terompah said... [Reply to comment]

wohhh... hebat2!!!
suka2!!

Fitrihadi said... [Reply to comment]

hoho best ar dpt chat dgn dia heehee

truskn blogging..jgn mengalah!

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza
owh x kenal ek??xpela camtu..hehe

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@cik-terompah
suka saya ke??hak3

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Fitrihadi
baik bro!!x kan mengalah punya..hehe

hans said... [Reply to comment]

adess
ada plak aku dikata blogger hebat
hahaha
aku biasa2 jer lah
entry pun merapu dan xberfaedah jer(bak kata beberapa blogger)
hohoho
tapi thanks lah sudi promote aku
heehehe

P/S : Kenapa Nama Awak Macam Nama Perempuan?

BUNGA said... [Reply to comment]

wah.. best2..
vangga2.. hehe

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@hans
ala hans malu2 pulak kan..hak3

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@BUNGA
sangat2 bangga la..hehe

hans said... [Reply to comment]

malu meh
:()

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@hans
pemalu rupanya abg hans ni..ekekeke

Hans said... [Reply to comment]

hahahaa
aku memang pemalu
:-)

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Hans
lama jugak entri ni. jumpe jugak kau kan. hehe

Penaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apesal.com

 

Blog Si Kacak Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger