Penaja

Thursday, December 02, 2010

20
Komen
aku dapat award???

Assalamualaikum semua..

ok sebagai blogger baru agak tak tau apa tu anugerah..tapi aku dah kena tag dengan blogger ni dan mengurniakan aku anugerah..anugerah apa tu sila rujuk gambar di bawah ye saudara saudari sekalian..

ok aku telah dapat anugerah ni la ye..memang agak jambu sikit kaler dia tapi aku tak kisah la..pemberian orang kita kena terima tau..jangan sekali-kali tolak pemberian orang walaupun kita kurang suka akan pemberian tu..ingat nasihat ni ye murid-murid pembaca semua..kira normal la kan bila dapat anugerah haruslah ada soalan-soalan cepumas yang harus dijawab..

1)Apakah yg anda rasa bila mempunyai ramai follower ?
errrkk??ramai ke follower aku??40 ke 400 sekarang..hak3..takpe2 aku bangga la walaupun berapa orang pun follower aku janji ada orang yang sanggup menjadi follower terhadap blog picisan macam blog aku ni..hehe

2) Pendapat tentang award di atas ?
pendapat tentang award di atas agak bangga la kan..award yang sangat pinky..boleh la aku layan barang-barang pink pulak lepas ni kan..hak3

3) Apakah yang anda akan buat untuk mempunyai ramai follower?
tak tau nak buat macam mana..aku cuba la selalu update entri supaya orang lebih ramai tertarik untuk menjadi follower aku..tak nak la ramai-ramai sangat.. kalau dapat ramai macam zackzukhairi pun jadi la..tak demand sangat kan???hak3..lagi aku akan selalu la melawat blogger-blogger lain supaya dapat menambah kawan kan..hehe

4) Sila upload gambar award follower kamu
sudah upload ye..tengok kat atas ada tak??

5) Tagged award ni kepada 5 orang
ok saya nak tag mereka-mereka ni ye..kalau rajin sila jawab tau..hehe

habis suda~


20 puji si kacak:

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... [Reply to comment]

rajen nye jawab tag nie..
selalu pmpuan je amik tag..
heeeee~
sy pon x amik !
bukan sebab mlas..
tpi rugi mase !
hahahhak!

Abir Abhar said... [Reply to comment]

singgah sini ..
congrates dapt award

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said... [Reply to comment]

mekasih sebab menghargai pemberian ..heheh... ;;)

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza
haha..saje je..kita kena hargai pemberian kan..sebab tu amik tag ni..hehe

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Abir Abhar
tq2..rajin2 singgah ye.. :)

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@FeeZ~Hafizah~cucuatokaji
haha..sama2..perkara kecik je ni.. :)

khaiyisah husna said... [Reply to comment]

terima kaseh encik sufian..6t kasi lagi yer....wuhuu :))

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@khaiyisah husna
ha ok2..kalau sy dapat sy bagi kat awak pulak ye..hehe

fifianggun said... [Reply to comment]

hamboi cik supi supian,,huhuhu,,,saya dah salu baca blog awak,,huhu,,,xmcm nk ngorat pon,,awak kne tnye cm kat entry bru nmpak cm nk ngorat..hahaha

Azyie said... [Reply to comment]

salam...wah3~~macih la yea... :)

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@fifianggun
haha..cik fifi sy bukan kaki ngorat ok..sbb tu x tau ayat yg sy tanya tu untuk ngorat ke tak..hehe

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Azyie
w'salam..sama2..kojo sonang yo..haha

Anonymous said... [Reply to comment]

wah...sudah maju pian..

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Tanpa Nama
errkk??sapa ni??

iLa SaHaR said... [Reply to comment]

wawawawa dapat augerah,,..

x i l a said... [Reply to comment]

:D hukk dapat award??? maceh2~~~ wuuuu malunyerrr
hukkk terharuuuu sobsob

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@iLa SaHaR
tahniah2 anda dapat anugerah..hehe

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@x i l a
cover2 sikit keterharuan tu ye..buruk benor tengoknye..haha

hans said... [Reply to comment]

wah...best lah dapat award

P/S : Uncle Seekers Disaman. Good Job!

P/S : Contest Cerpen Sesedap Rasa

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@hans
haha best la jugak..rasa macam femes pulak..kah3

Penaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apesal.com

 

Blog Si Kacak Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger