Penaja

Wednesday, November 24, 2010

5
Komen
malam ni aku agak gila~~~

assalamualaikum semua..

kenapa tajuk aku macam tu??aku memang gila ke??

sebenarnya aku bukan gila yang sampai kena masuk hospital bahagia tu..tapi hari ni aku gila sebab tiba-tiba datang idea gila nak buat sesuatu tadi..aku tengah bosan2 tadi tak tau nak buat apa sambil study kan..aku pun pegilah post wish birthday kat housemate aku yang birthday dia bulan jun hari tu..siap post gamba kek lagi kat facebook housemate aku tu..apa lagi terjadilah sesi dialog untuk kenakan dia..

ok sebelum korang tengok gamba ni aku bagitau yang ada nama kopi kat depan tu mangsa dan yang lain geng budak rumah dan kawan2 yang terlibat..hehe

                                   ok ni bahagian atas..
                                   ni bahagian bawah lak..

ha ni je r sesi kerja gila malam ni..rasa macam kesian lak kat housemate aku tu..huhu..ok lah esok aku ada paper..doakan aku ye para pembaca..hehe

*minta maaf kepada housemate sebab buat kerja gila camni..
**tahniah kepada housemate sebab dia hadapi dengan tenang..hehe
***maaf kepada pembaca sebab gambar kurang jelas..

5 puji si kacak:

I n n z said... [Reply to comment]

nape tak print screen je ?

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

ingat nak print screen mula2 tapi dah lama tak buat lupa lak cara dia(ayat cover sebenarnya tak tau)..haha

hans said... [Reply to comment]

hahahaha
click jer PrtSc SysRq lepas tu control paste jer

P/S : Blog Pilihan Malaysia 2010 - Jom Senaraikan Blog Pilihan Anda

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

owh yeke hans..ok2 tq pasni boleh manfaatkan..takde la post gambar yg tak clear lagi dah..hehe

NoRMaziRa BiNti Md ALi.. said... [Reply to comment]

mcm knl je coment tu2x..

Penaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apesal.com

 

Blog Si Kacak Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger