Penaja

Friday, November 26, 2010

6
Komen
lagenda budak syaitooonnn???

assalamualaikum semua...

ok aku percaya kebanyakan daripada pembaca semua dah tengok cerita legenda budak setan kan.. mesti korang suka kan tengok cerita tu sebab ada lisa surihani(kalau laki la).. kalau perempuan pulak mesti sebab ada farid kamil, nubhan ataupun que haidar..

entri aku kali ni bukan nak ulas pasal cerita lagenda budak setan tu tapi aku saje je nak kongsi dengan korang cerita lagenda budak syaiton pulak..hehe

aku rasa mungkin dah ada yg tengok cerita ni..tapi aku peduli apa kan..aku nak jugak post pasal video ni..haha

ok sekarang jom kita layan cerita ni sama2..hehe

ha amacam layan tak cerita ni..haha

*sekarang ni macam rilek sementara tunggu paper pasni 1/12 nanti..
**mood sekarang berblogging je..hehe

6 puji si kacak:

_aLiaHwaFa_ said... [Reply to comment]

HAHAHAHA. mmg layan giler citer nih. thumbs up.

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

haha..penah tengok tak sebelum ni??

MissNafa said... [Reply to comment]

haha.. mcm kelam kabut je. tp mmg layan habes..

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

haha..memang layan..suka part bila dia cakap kenapa muka macam make up artis..lawak betol..haha

teh o ais milo said... [Reply to comment]

cam, cetan~~!!hhhaha

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

OMG...hahaha~

Penaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apesal.com

 

Blog Si Kacak Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger