Penaja

Monday, November 22, 2010

6
Komen
kenapa aku buat blog???

salam semua...

mesti ada yang bertanya, kenapa ak buat blog ni??best ke ada blog??

sebenarnya aku pun tak tau best ke tak.. tapi tujuan aku buat blog ni adalah sebagai medium aku untuk berkongsi setiap apa yang aku ada..

blog ni aku nak buat sebagai tempat aku menceritakan tentang diri aku kepada org lain.. aku tau aku bukan la popular pun sampai org nak baca cerita2 aku kan.. tapi tak pe aku bukan kisah pun semua tu..hehe

aku ni bukan la ramah sangat kadang2 nak cerita tentang diri aku ni kat org.. tapi dengan adanya blog ni kawan2 aku boleh kenal aku sapa melalui pembacaan mereka(ada pulak kawan2 aku nak baca diorang tu semua bukan rajin pun)haha..

lagipun aku ni single lagi.. tak de tempat nak luah perasaan maka dengan rasminya blog ni jadi kekasih hati aku sebagai tempat untuk aku meluahkan perasaan aku ni..sayang adinda blog aku ni!!!haha

mesti orang2 yang baca blog ni bajet orang ada blog ni mesti hebat IT kan.. hah!!! tu semua tak betul.. aku memang amat lemah IT ni.. sangat blur masa buat blog ni sebab tu blog aku ni sangat simple dan membosankan..<== alasan je sebenarnya padahal malas nak buat cantik2..hukhukhuk~

                                         camni kot muka budak bijak IT kan..haha~

macam2 boleh buat dengan blog ni sebenarnya.. setiap orang ada tujuan masing2 yang penting niat kena baik..

                          aku dalam situasi ni sekarang masa mula2 buat blog ni..huhu~

*ak tak faham lagi dengan setting kat blog ni..
**sapa2 yang pandai tolong aku pasal blog ni..huhu

6 puji si kacak:

teh o ais milo said... [Reply to comment]

kemah keming lu baii~~bley kito sik2 kito wat blog umh pah ni..hehe!!~~

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

teh o ais milo:ha tu la..budak rumah kita kena buat blog r pasni..blog untuk rumah pun kita buat nnt k..hek3(ko jadi la follower aku bhai)..

hans said... [Reply to comment]

yups
semua orang ada sebab buat blog dan semestinya tujuan masing2 tak sama

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

ok tq hans..blog hans mmg best dan bermanfaat..

ieman said... [Reply to comment]

sumua orang sama bila mula2 buad belog :)

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@ieman
owh..awk pun mesti camni jugak kan??hehe

Penaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apesal.com

 

Blog Si Kacak Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger