Penaja

Sunday, November 28, 2010

6
Komen
ada apa dengan tag part 1???

assalamualaikum semua...

ha hari ni aku telah di tag oleh seorang blogger iaitu _aliahwafa_..aku tak faham lagi benda-benda tag ni..tapi takpe aku cuba jawab soalan-soalan yang telah di tag ni..berikut merupakan antara soalan-soalannya..

1. kenapa aku pilih nama blog aku macam tu?
aku sendiri pun tak tau kenapa aku pilih nama blog aku kehidupan itu indah.. tapi bagi aku la mungkin sebab aku sentiasa merasakan kehidupan itu indah..aku jenis tak suka nak fikir sangat perkara yang sedih dan boleh buat jiwa aku jadi kacau..adalah baiknya aku fikir positif je untuk menikmati keindahan dalam kehidupan ni..hehe

2. 5 perkara yang aku suka?
  • aku sangat suka tidur tak kira waktu bila..kalau aku ngantok memang aku confirm akan tidur walaupun dalam kelas(perangai tak bagus)haha..
  • aku sangat suka online main facebook la selalu tapi sekarang tambah baru iaitu berblogging(sangat syok wooo)hehe..
  • aku suka merepek pasal benda yang ntah apa-apa je lebih-lebih lagi dengan kawan rapat la(korang pun macam tu gak kan)hehe...
  • aku suka makan lebih-lebih lagi kalau makan free tapi badan aku tetap mantain kurus..haha
  • aku suka tengok-tengok gadis sebab aku takde awek jadi aku tengok awek orang je la(nasib baik tak penah kena belasah dengan pakwe diorang lagi)hak3...
4. tag orang lain.
aku tak tau nak tag sapa ni..bukan ada follower sangat pun aku ni..tak pe aku tag budak ni la macam tu..
sorang cukup la..syaira sila jawab ye..

*aku tak boleh bukak gengblogger malam ni tak tau sebab apa sedikit kecewa la..huhu

6 puji si kacak:

Fitrihadi said... [Reply to comment]

takkan tengok awek je?? gi ar pancing mana tau kena ikan kelah ke patin ke hihihi

hans said... [Reply to comment]

hehehehehe
mula2 memang best buat tag

P/S : Jika Followers Blog Ramai Adakah Duit Nuffnang Blogger Itu Banyak?

P/S : Gua Nak Tanya Pasal Dr Rozmey, Rayyan Fantasi, Endhiran, Aarif Lee Dan Bruce Lee

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@Fitrihadi
haha..aku pemalu la bro..mana berani nak pancing..org cakap kalau kail panjang sejengkal lautan dalam jgn diduga..tu yg aku tak berani..hehe

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@hans
mula2 memang best pun bro..bro mesti selalu kena kan??hehe

hans said... [Reply to comment]

mula2 dulu selalu aku buat
skrg tak buat dah
hahaha

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

@hans
owh..banyak kot benda ko kena buat..biasa la blogger profile tinggi kan..hehe

Penaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apesal.com

 

Blog Si Kacak Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger